Termeni și condiții 

Termeni

ÎNREGISTRARE

Pentru a putea cumpăra mărfurile de care aveți nevoie, trebuie să vă înregistrați mai întâi în magazinul nostru online www.fragrantiaro.com Când vă înregistrați, trebuie să introduceți adresa care va fi utilizată pentru livrare, prenumele, e-mailul, telefonul (contactele) pentru contact. De asemenea, este necesară o parolă. După înregistrarea cu succes, veți putea monitoriza produsele pe care le-ați cumpărat în contul dvs. și vă puteți modifica datele. Bifând caseta „Sunt de acord cu Termenii și condițiile”, faceți o declarație electronică în sensul Legii privind documentele electronice și semnătura electronică, declarând că sunteți familiarizați cu aceste „Condiții generale” și le acceptați.

 CONFIDENțIALITATEA DATELOR

Datele cu caracter personal pe care magazinul nostru online www.fragrantiaro.com le primește la înregistrare vor fi utilizate numai pentru serviciul clienți - prelucrarea comenzilor prin telefon, trimiterea livrărilor către o companie de curierat. Flora Perfumes garantează că datele în cauză nu vor fi divulgate sub nicio formă către terți sau utilizate în alte scopuri decât cele descrise mai sus, cu excepția cazului în care sunt prevăzute de legislația în vigoare. Utilizatorii care se abonează la newsletter-ul nostru au posibilitatea de a vă dezabona în orice moment. Contul de utilizator al unui anumit utilizator poate fi șters din baza de date de pe www.fragrantiaro.com, împreună cu datele asociate acestuia, în orice moment de către utilizator. COMANDĂ Comenzile sunt acceptate de pe site 24 de ore din 24, în weekend și de sărbători. După ce ați finalizat comanda, o puteți vizualiza din nou prin contul dvs. Vei primi apoi un apel de la angajatul nostru pentru a confirma comanda în aceeași zi sau în următoarea zi, cu excepția weekendurilor. Vi se va anunța orice modificare a comenzii dvs. (dacă există) prin apelarea personalului nostru.

PRET DE COMANDĂ

Prețul comenzii este suma produselor comandate, precum și prețul de livrare, care este încasat automat de sistemul site-ului. Când profitați de promoții la zi cu transport gratuit, veți avea opțiunea „Transport gratuit” pentru a alege când finalizați comanda

Plata la livrare - ramburs: La primirea mărfii plătiți suma datorată curierului la biroul companiei de curierat sau la adresa dvs. specificată. Numerar la livrare este o metodă de plată securizată

DECLINAREA CONTRACTULUI ȘI RETUR

Consumatorul are dreptul să returneze mărfurile cumpărate în termen de 14 zile lucrătoare de la data primirii acestora. 50-55 din LPP.

În cazul situațiilor cu privire la întrebări nespecificate, clientul are dreptul să trimită întrebările sale asociatului nostru la numărul de telefon indicat.